Paul de Leeuw terug bij BNN

Paul de Leeuw gaat vanaf december weer het BNN-programma Ranking the Stars presenteren. De Leeuw stond de eerste vier edities van het programma ook al achter de presentatiedesk, maar gaf het stokje daarna over aan Sander Lantinga en Sophie Hilbrand. Zij presenteerden twee edities met een gemengd panel.

De Leeuw is blij dat hij het programma weer mag presenteren:

’Ik realiseerde me dat ik veel te vroeg gestopt ben met Ranking the Stars. Ik miste het programma en wilde het graag weer presenteren. Dat is me gelukkig gegund. Ik ben Sander en Sophie heel dankbaar dat ze het format warm en levend hebben gehouden en sta te trappelen om weer te beginnen!’

Sander Lantinga:

‘Ranking the Stars is een te gek programma. Toen Paul ermee stopte hebben Sophie en ik geen moment getwijfeld om het over te nemen. We hebben twee series erg veel plezier gehad, maar nu Paul terugkeert maken we graag weer plaats voor hem. Ranking is uiteindelijk toch zijn kindje.”

De nieuwe serie Ranking the Stars met Paul de Leeuw is vanaf vrijdag 18 december om 20.30 uur acht afleveringen lang te zien bij BNN op 3.

Bron: persbericht BNN

~ door pietboon op 25/11/2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: