Rabo TV nu ook bij UPC

Rabo TVRabo TV bestond al een tijdje als een online dienst onder de naam RaboSport.nl, maar nu worden deze videos ook bij UPC Digital TV aangeboden.

Wil je een kijkje nemen achter de schermen van de Rabo-sporters? Kijk dan Rabo TV. Je vindt daar nieuwsberichten, videodagboeken en reportages van de wielrenners, hockeyers en ruiters van Rabobank teams.

Rabo TV, zoals het bij UPC heet, biedt dus videos over wielrennen, hockey en paardensport. Rabo TV is een On Demand dienst. Je kunt Rabo TV op twee manieren activeren: via het On Demand menu, en daarna kiezen voor “TV-zenders”, maar ook door direct naar hun (promotie)kanaal 990 te gaan. De video’s die momenteel worden aangeboden, worden zonder extra kosten aangeboden.  De beeldkwaliteit is te vergelijken met de kwaliteit van het overige on demand bestand.

Via Twitter houdt @rabowielrennen je op de hoogte van alle nieuwe video’s over de wielerploeg van de Rabobank.

De portal is eind 2008 ontwikkeld door StoneRoos interactieve televisie en werd al gedistribueerd door Tele2 en Lijbrandt Telecom. Rabo TV is ook te zien op Windows Media Center en de Nintendo Wii.

Er is ook een Rabo TV Youtube kanaal

~ door pietboon op 26/11/2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: