UPC’s oude Extra Channel Pack verdwijnt

UPCUw UPC digitale televisie abonnement krijgt een nieuwe naam en nieuw tarief. Dat is de strekking van de briefkaart die UPC deze week heeft verspreid onder zijn ouwe trouwe klanten. Met deze mededeling is er een einde gekomen aan het aloude Extra Channel Pack (ECP). Het Extra Channel Pack was het uitgebreide pakket, voordat UPC ze omdoopte tot Digitale TV Royaal pakket.

De trouwe klanten gaan nu per 1 januari 10 euro per maand betalen in plaats van 8 euro, en met DVR 14 euro in plaats van 12 euro. Wel mogen ze ter compensatie drie films uit het On Demand bestand gratis bekijken, tussen 5 december en 1 maart. Voor abonnees met ECP en HD zal er wel dieper in de buidel moeten worden getast.

UPC heeft enkele jaren geleden, nadat er digitale recorders en HD televisie werd aangeboden, hun abonnementsvormen vereenvoudigd. Met het verdwijnen van het Extra Channel Pack zijn er nog maar enkele abonnementsvormen over: Starter en Royaal, al dan niet met HD en/of recorder. In bepaalde delen van het land, daar waar het netwerk niet geschikt is voor volledig digitale TV, biedt UPC een alternatief abonnement aan, het Riant abonnement.

~ door pietboon op 28/11/2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: