Nieuw op Comedy Central in 2010: Hung, Olivia Lee, Futurama en veel meer

In 2010 beginnen een paar nieuwe series op Comedy Central, tijd dus om deze zender eens in het zonnetje te zetten.

Futurama

Futurama is een Amerikaanse Sciencefiction animatieserie van de makers van The Simpsons en heeft al 3 Emmy’s in de wacht weten te slepen. De serie is gemaakt door Matt Groening (bedenker van The Simpsons) en volgt de avonturen van Philip J. Fry, een pizza bezorger uit New York City die per ongeluk 1000 jaar wordt ingevroren en ontwaakt in de 31ste eeuw. Dit zorgt uiteraard voor de nodige confronterende toekomstbeelden van de wereld als we zo doorgaan. Deze nieuwe serie is op Comedy Central te zien vanaf 4 januari van maandag t/m donderdag vanaf 20.25 uur.

Olivia Lee – Dirty Sexy Funny

De show van Olivia Lee is geïnspireerd door de opzichtige glamour en de oppervlakkigheid in tv series zoals Gossip Girl en Ugly Betty en films zoals The Devil Wears Prada. In Dirty Sexy Funny is de verteller de anonieme en ongeziene “City Girl” blogger, die een blog over Londen bijhoudt in de stijl van het blad Grazia. Deze nieuwe show is te zien vanaf 15 januari om 22.45 uur.

Hung

Deze dramady gaat over een voormalige hogeschool sportheld, Ray Drecker, die aan lager wal raakt maar een manier vindt om te profiteren van zijn grootste pluspunt. Ray werkt als basketbalcoach, is gescheiden en kan maar met moeite zijn kinderen onderhouden. Tot overmaat van ramp brandt zijn huis af en worstelt hij ook nog eens met de bekende midlifecrisis. Opzoek naar een tweede baan besluit Ray zijn grootste bezit in de strijd te gooien: zijn gigantische penis. Met zijn nieuwe baan als gigolo hoopt hij op betere tijden voor zichzelf en zijn gezin. Deze, exclusief op Comedy Central vertoonde serie, kun je volgen vanaf zondag 31 januari om 22.30 uur.

Better of Ted

Deze Amerikaanse serie speelt zich af op de werkvloer van de Research & Development afdeling van de multinational Veridian Dynamics: een bedrijf dat meer belang hecht aan winst dan aan ethiek. Better off Ted is vanaf begin 2010 op zondag te zien bij Comedy Central.

It’s Always Sunny In Philadelphia

Het klinkt heel romantisch: een Ierse pub runnen met drie van je beste vrienden. Maar de dagelijkse realiteit is toch anders. Wat als de bar niet zo goed loopt en je moet zakelijke oplossingen gaan bedenken? Of als je vervolgens het verkeerde publiek aantrekt, zoals tieners die eigenlijk nog helemaal niet mogen drinken zodat je het risico loopt je drankvergunning kwijt te raken. Daarnaast hebben de hoofdpersonen nog wat persoonlijke probleempjes zoals het blijven hangen in de pubertijd op dertigjarige leeftijd en overmatig drugsgebruik. De combinatie van de twee maakt It’s Always Sunny in Philadelphia een succeshit in zijn eerste seizoen en met de komst van Danny Devito neemt de populariteit alleen maar toe.Seizoen vier zal starten vanaf 12 feb om 23.20 uur bij Comedy Central.

Comedy Central is met een digitaal abonnement te zien samen met Nickelodeon bij de meeste distributeurs zoals UPC op kanaal 19, Caiway op kanaal 11, Ziggo kanaal 19 en Digitenne kanaal 13.

Bron: MTV Networks

Deze, exclusief op Comedy Central vertoonde serie, kun je volgen vanaf zondag 31 januari om 22.30 uur.Deze, exclusief op Comedy Central vertoonde serie, kun je volgen vanaf zondag 31 januari om 22.30 uur.

~ door pietboon op 30/12/2009.

Eén reactie to “Nieuw op Comedy Central in 2010: Hung, Olivia Lee, Futurama en veel meer”

  1. heb je ook gezien dat op Comedy Central Family tegenwoordig ook het oude tv programma ‘Ehhh vergeet je tandenborstelshow niet’ wordt uitgezonden. Jammer dat die zender niet in het UPC pakket zoals ook vele andere MTV Network zenders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: