Disney Channel start met Video On Demand bij UPC

Afgelopen week werd al bekend gemaakt dat UPC de nieuwe zender Disney XD 24 uur per dag via kanaal 503 gaat uitzenden. Vandaag werd daarbij ook bekend gemaakt dat Disney Channels Benelux ook via UPC zal starten met Video On Demand (VOD) voor zowel Disney XD als Disney Channel.

In februari kunnen alle digitale televisiekijkers van UPC via de rode knop toegang krijgen tot een zestal series die wekelijks ge-update worden. Series die onder andere te bekijken zijn via VOD zijn Phineas and Ferb, Zack & Cody, Hannah Montana, Handy Manny en Mickey Mouse Clubhouse. Deze laatste twee series zijn speciaal voor de allerkleinsten van 2 tot 5 jaar.

VOD is voor alle digitale klanten van UPC in het digitale basisbakket beschikbaar. UPC zendt exclusief in Nederland Disney Channel uit, zowel analoog als op kanaal 16 van UPC Digital TV.

Bron: persbericht

~ door pietboon op 25/01/2010.

2 Reacties to “Disney Channel start met Video On Demand bij UPC”

  1. heey ik heb die reclame gezien op disney channel en vraag me af wat de naam van dat liedje is beetje off topic maar toch als iemand het weet stuur dan naar nino.pino@live.nl (dit is geen grap:))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: