PP2G.com werkt samen met televisiezender Xite

Na eerder al een samenwerkingverband voor content levering te hebben gesloten met het CJP en Funx, gaat PP2G nu ook samen werken met Xite.

PP2G.com werkt samen met Xite, een nieuw muziekplatform dat uitzendt via digitale televisie via het digitale pakket van UPC en Caiway 24. PP2G host elke vrijdagavond de urban avond, die ingevuld wordt met clips, nieuws over artiesten, feesten en events.

Veronica Holding is aandeelhouder van dit nieuwe muziekplatform Xite dat via het digitale pakket van UPC (kanaal 618 ) en Caiway (kanaal 57) 24 uur per dag muziekclips uitzendt. Bijzonder is dat Xite als enige muziekzender in Europa kijkers onder meer de mogelijkheid biedt om zelf clips te selecteren en playlists samen te stellen.

Guido van Nispen, algemeen directeur Veronica Holding:

“Xite heeft de behoefte van de nieuwe generatie muziekliefhebbers in onze ogen perfect begrepen. Xite combineert de mogelijkheden van interactieve TV en internet op een slimme en gebruiksvriendelijke manier, zodat de jongeren zelf kunnen bepalen waar en wanneer ze de muziek van hun keuze kunnen zien. Xite wordt bovendien geleid door muziekpioniers die partners als HENQ, United Broadcast Facilities, UPC en de muziekindustrie weten te verbinden. Wat ons betreft zijn alle ingrediënten aanwezig om verder te groeien naar een uiterst succesvolle toekomst.”

Xite is momenteel te bereiken door een miljoen huishoudens in Nederland.

Bron: PP2G.com

~ door pietboon op 25/01/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: