Jay Leno vanaf deze week terug op zijn oude stoel

Nu de Olympische Spelen ten einde zijn, komt – zoals aangekondigd – Jay Leno terug op zijn vertrouwde stek bij The Tonight Show. In Nederland wordt dit programma door CNBC uitgezonden.

Wat was er voorgevallen. In het kort ging het hier om: Leno’s nieuwe stek om 10 uur voor het nieuws en Conan’s nieuwe stek na het nieuws leverde slechtere kijkcijfers op. De slechte kijkcijfers bij beide programma’s betekende ook slechte kijkcijfers voor het late nieuws, en dat wilde de lokale affiliates niet die deze programma’s bij NBC afnemen. NBC heeft daarom Conan voor meer dan 30 miljoen dollar uitgekocht en Leno terug na het nieuws geplakt.

Om een kick start te maken zullen er de eerste twee weken grote namen langskomen, zoals Sarah Palin, Morgan Freeman, de cast van MTV’s Jersey Shore dat vanaf 21 maart ook in Nederland te zien is , “American Idol” runner-up Adam Lambert, Brett Favre, de snowboard gouden medaille winnaar Shaun White en de gouden medaille winnende skiër Lindsey Vonn. Onderaan dit bericht kan je alle gasten van de eerste week vinden.

Alhoewel hij de eerste maand er nog wel bij zal zijn, zal Kevin Eubanks binnenkort wel het programma gaan verlaten, hij is daarover in gesprek met NBC. Ook vaste voice-over John Melendez zal niet meer te horen zijn, hij zal echter nog wel meewerken als tekstschrijver.

CNBC Europe zendt The Tonight Show met een dag vertraging uit in Nederland. De uitzending van maandag zal dan ook in de nacht van dinsdag op woensdag bij ons te zien zijn. The Tonight Show komt om middernacht op CNBC.

Gasten eerste week (datum in VS, voor Nederland dag later)
Maandag 1 maart: JAMIE FOXX, LINDSEY VONN, BRAD PAISLEY
Disndag 2 maart: SARAH PALIN, SHAUN WHITE, ADAM LAMBERT
Woensdag 3 maart: CHELSEA HANDLER, APOLO OHNO, AVRIL LAVIGNE
Donderdag 4 maart: MATTHEW MCCONAUGHEY, BRETT FAVRE, LIFEHOUSE
Vrijdag 5 maart: MORGAN FREEMAN, JASON REITMAN, ROBIN THICKE

Bron: NBC

~ door pietboon op 28/02/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: