Vanaf 3 mei Pebble TV bij UPC, Ziggo volgt in juni

Vandaag hadden Coen en Sander op 3FM de scoop. Niemand anders dan Bassie zelf kondigde daar aan dat kinderzender Pebble TV vanaf 3 mei ook bij UPC te zien is, en een maand later bij Ziggo. De zender is op dit moment in Nederland al te zien bij Caiway, Lijbrandt Telecom, en CAI Hardewijk.

Bas “Clown Bassie” van Toor kondigde vol trots aan dat de kinderzender, opgericht door de oud directeur van kindernet, in juni landelijk dekkend is. In mei zal UPC starten, gevolgd in juni door Ziggo. Ook in België, waar nu drie-kwart bereik is, zal de zender binnenkort landelijk te ontvangen zijn.

Pebble TV

Pebble TV brengt leuke, grappige, humoristische, fantasierijke programma’s die daarnaast ook leerzaam en spannend zijn.

Pebble TV programmeert met name verantwoorde en kwalitatieve programma`s die vanuit de specifieke Nederlandse taal en cultuur zijn ontwikkeld of die een Europese oorsprong hebben. De programma’s worden geselecteerd op basis van sterke of mooie verhaallijnen die vaak hun waarde hebben bewezen.

Daarnaast kun je bij Pebble TV ook kijken naar leuke, grappige, spannende Nederlandstalige programma’s zoals Bassie & Adriaan, Boes, Alfred J. Kwak, Anton, Seabert, Bamboe Beren, Er was eens de mens, Foofur, de Bluffers en nog veel meer. Voor de allerkleinsten zijn er leuke en leerzame programma’s in PebbleBox en iedere woensdag- en zondagmiddag om 16.00 uur zendt Pebble TV in haar Film Matinee een jeugdspeelfilm uit.

Bron: 3FM en Pebble TV

~ door pietboon op 19/03/2010.

3 Reacties to “Vanaf 3 mei Pebble TV bij UPC, Ziggo volgt in juni”

  1. Bassie was te voorbarig zo blijkt nu: http://www.totaaltv.nl/index.php?action=nieuws&id=2998

    • Nu houdt UPC er sowieso niet van als iets uit andermans mond komt, dus ik denk dat het wel goed komt, en ik denk zelfs dat er een kinderpakket komt.

  2. Iemand al een idee wanneer Pebble TV precies bij Ziggo in het pakket komt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: