Vader uit Den Haag wint “stem” in Toy Story 3

De 36-jarige Christoph van Beers uit Den Haag zal de stem van het groene legermannetje inspreken in de Nederlands gesproken versie van ‘Toy Story 3’. Begin februari schreef ik al over de zoektocht van Disney XD naar de stem voor de nieuwe bioscoopfilm ‘Toy Story 3’. Ruim 650 inzendingen kwamen er bij Disney XD binnen en nu is de winnaar dus bekend.

Via www.disneyxd.nl konden kinderen hun vader opgeven en meedoen aan de stemmentest en een geluidsfragment insturen. De 6-jarige Pepijn is fan van Toy Story en vindt het leuk dat zijn vader Christoph altijd gekke stemmetjes nadoet. Daarnaast is de hele familie Van Beers fan van ‘Toy Story’. Veel overredingskracht van Pepijn was er dus ook niet ook nodig om zijn vader over te halen om mee te doen.

Christoph van Beers:

“Alleen de inzendingen inspreken was al een feest om te doen. Ik kan niet wachten tot de echte opnames en straks in de bioscoop mijn eigen stem terug te horen. Toen Pepijn en ik samen de promo op Disney XD zagen wist ik direct dat ik mee wilde doen.”

Niet alleen wint Christoph de rol, ook de 6-jarige Pepijn krijgt een prijs. Hij wint een mooie videocamera waarmee tijdens het inspreken gefilmd kan worden en beiden krijgen een meet&greet met een BN-er die een stem voor de film inspreekt.

Lees ook: Disney XD: Win een stem in de film Toy Story 3

Bron: Disney

~ door pietboon op 31/03/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: