Gelukt: in september KLM Open live op Sport1

Sport1 doet dit jaar van 9 tot en met 12 september vier dagen lang live verslag van het KLM Open. Het KLM Open, dat dit jaar wordt gehouden op de Hilversumsche Golf Club, is een van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland en wordt dit jaar voor de 91ste keer georganiseerd. Daarmee is het een van de oudste golftoernooien van de European Tour.

Kees Jansma, directeur van Sport1 is blij met het evenement:

‘Sport1 is natuurlijk, met meer dan 1500 uur live golf, de golfzender bij uitstek. Wekelijks zenden we de toernooien uit de European en de Amerikaanse Tour uit. Daarnaast hebben we ook de rechten van alle Majors en de Ryder Cup. Het was al lange tijd de wens van Sport1 om het KLM Open ook te kunnen uitzenden. Ik ben blij dat we dit jaar rechtstreeks verslag kunnen doen van een van de grootste sportevenementen in Nederland. Het imposante deelnemersveld staat garant voor vier dagen topgolf. Met het verkrijgen van de rechten van het KLM Open is het golfpakket van Sport1 meer dan compleet.’

Daan Slooter, toernooidirecteur KLM Open:

‘Sport1 bereikt een zeer grote groep golf- en sportliefhebbers in Nederland. Het is fantastisch voor het toernooi en voor de beleving van golf in Nederland dat het KLM Open vier dagen lang live te volgen is.’

De Brit Lee Westwood en de Duitser Martin Kaymer zijn de grootste namen op het deelnemerslijst. Westwood is de huidige nummer vier van de wereld en eindigde vorig jaar bovenaan de Europese ranglijst. Andere publiekstrekkers bij het enige Nederlandse PGA-toernooi zijn Charles Schwartzel uit Zuid-Afrika en de Zweed Robert Karlsson.

Van de Nederlandse topspelers zullen in ieder geval Joost Luiten en Robert-Jan Derksen in Hilversum te zien zijn. Ook Maarten Lafeber, die zijn deelname nog moet bevestigen, wordt verwacht onder de deelnemers.

Kijkers kunnen Sport1 ontvangen door een abonnement af te sluiten met Ziggo, UPC, Caiway, Delta, Kabel Noord, Tele2, KPN i-TV of via Canal Digitaal.

Bron: Sport1

~ door pietboon op 26/04/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: