‘Gordon Ramsay’s Cookalong Live’ exclusief bij RTL Lounge

Het populaire TV-kookevent Gordon Ramsays Cookalong Live is binnenkort ook in Nederland te zien. Vanaf woensdag 5 mei 21:00 uur start deze Britse succesreeks exclusief bij RTL Lounge, waarin de beroemde meesterkok Gordon Ramsay de kijker aanspoort om samen met hem een smakelijk driegangen diner te bereiden. Vanuit de TV-studio neemt Ramsay de kijker acht weken lang stap voor stap mee om in minder dan een uur drie maaltijden klaar te maken.

In het bijzijn van een Britse celebrity leert Ramsay de kijker in korte tijd de fijne kneepjes van het vak en staat hij tevens in contact met tientallen deelnemende kijkers. Via een live verbinding houdt Ramsay vinger aan de pols in al deze keukens en spoort hij de wanne be koks aan om het diner binnen een kort tijdsbestek op tafel te zetten. Op de schermen in de studio kan de kijker meegenieten van de stress die hierbij komt kijken én de vreugde wanneer het uiteindelijk is gelukt.

Gordon Ramsays Cookalong Live trok op de Britse zender Channel 4 een miljoenenpubliek en scoorde week na week ver boven het gemiddelde van de zender. Ook in Amerika en Australië is het een grote hit.

Vanaf woensdag 5 mei is het ook in Nederland zover: de kijker kan de TV verplaatsen naar de keuken en realtime leren koken van de vurige meesterkok. Voor één ding zijn zij dan in elk geval behoed: Ramsays scherpe tong houden zij letterlijk op afstand.

Uitzending: RTL Lounge, wekelijks vanaf woensdag 5 mei, tussen 21.00 en 22.00 uur.

Bron: RTL

~ door pietboon op 28/04/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: