Nieuwe cougarserie “Accidentally on Purpose” bij NET 5

NET 5 brengt vanaf dinsdag 8 juni de nieuwe comedyserie Accidentally on Purpose. Hierin speelt Golden Globe-winnares Jenna Elfman (Dharma & Greg) de 37-jarige Billie, die na een jarenlange knipperlichtrelatie weer vrijgezel raakt. Wanneer ze op een avond als een ware cougar de veel jongere Zack (Jon Foster) aan de haak slaat en een paar wilde nachten met hem beleeft, blijft dit niet zonder gevolgen. Billie blijkt namelijk zwanger te zijn en besluit niet alleen de baby te houden, maar ook Zack in huis te nemen… Accidently on Purpose is elke dinsdag om 21.00 uur te zien.

Billie is een succesvol journaliste die al een aantal jaar aanrommelt met haar baas James (Grant Show, Melrose Place). Ze hoopt op een ring om haar vinger, maar dat wil James haar niet geven. Billie besluit vervolgens de relatie te verbreken, met in haar achterhoofd de hoop dat James uiteindelijk bijdraait. In de tussentijd beleeft ze een paar leuke avonden met de 22-jarige Zack. De vrijblijvendheid is er echter snel vanaf, want Billie blijkt ‘per ongeluk’ zwanger van Zack te zijn: iets waar haar beste vriendin Olivia (Ashley Jensen, Ugly Betty & Extras) en zusje Abby (Lennon Parham) ten zeerste hun vraagtekens bij zetten.

Vanaf dat moment komt Billies leven volledig op zijn kop te staan. Ze besluit niet alleen de baby te houden, maar neemt ook Zack in huis – wat betekent dat ze er automatisch ook zijn jonge, onbezonnen vrienden bij krijgt. Doordat de ouders in spé in geheel verschillende levensfases verkeren en er hierdoor een hele andere standaard op na houden, komen ze samen in de meest bizarre en komische situaties terecht. En hoewel Billie en Zack besloten hebben op platonische voet verder te gaan, lijken ze elkaar niet ongeroerd te laten. Maar dan is er ook nog James, die zijn jaloezie richting Zack niet onder stoelen of banken steekt…

Bron: SBS

~ door pietboon op 28/04/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: