Ziggo komt met premium HD pakket

Ziggo heeft 27 april bekend gemaakt dat het vanaf 1 juni de zenders NET 5, SBS 6 en Veronica gaat doorgeven in HD-kwaliteit. De zenders komen beschikbaar in het HDTV-pakket dat vanaf 1 juni bestaat uit Discovery HD, History HD, National Geographic Channel HD, NET 5 HD, SBS 6 HD en Veronica HD.

Het HDTV-pakket kost vanaf 1 juni € 5,95 per maand. De HD-versies van Nederland 1, 2 en 3 blijven zonder meerkosten beschikbaar in het rtv-basispakket waarin vooralsnog ook Eurosport HD is opgenomen.

Andre Kreuzen, Zakelijk Directeur SBS:

“Het is fantastisch dat per 1 juni ook de abonnees van Ziggo ervoor kunnen kiezen om onze drie zenders, NET 5, SBS 6 en Veronica, in HD-kwaliteit te bekijken. Iets wat met ons groeiende aanbod van programma’s in native HD zeker de moeite waard is. Zo kan de kijker nu al in optimale HD-kwaliteit genieten van topseries als NCIS en NCIS Los Angeles, Grey’s Anatomy, The Pacific en de nieuwe NET 5-serie Cougar Town”.

Voor Film1 HD en Sport1 HD gelden aparte tarieven van 14,95 per stuk of 22,95 euro in combinatie. Een abonnement geeft zowel de SD als HD versie.

Bron: Ziggo

~ door pietboon op 28/04/2010.

Eén reactie to “Ziggo komt met premium HD pakket”

  1. Ik wil helemaal niet naar die drie zenders kijken, maar ik moet wel € 24,- per jaar méér gaan betalen, voor iets wat ik niet wil.
    Kan iemand mij dwingen om te betalen voor iets wat ik niet wil kopen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: