Tweede seizoen Cake Boss aansluitend aan eerste bij Discovery

Deze maand is de hit serie “Cake Boss” bij Discovery begonnen, ik schreef daar al eerder over. Nu heeft Discovery aangekondigd op 25 mei aansluitend het tweede seizoen van deze serie te gaan uitzenden.

Lees ook: Vanaf 19 april de temperamentvolle “Cake Boss” bij Discovery

Buddy Valastro is back! De populaire Cake Boss met karakteristiek Italiaans temperament keert terug met een nieuwe serie reallife-afleveringen over zijn succesvolle banketbakkerij in het Amerikaanse New Jersey. Het succes van zijn eerste serie is niet zonder resultaat gebleven en het is nu zo druk met opdrachten dat zijn zussen zelfs denken aan het aannemen van een assistent voor Buddy.

Maar de Cake Boss laat zich niet gauw gek maken en werkt op geheel eigen wijze door aan zijn bijzondere creaties. Een taart in de vorm van een biljard voor American Football-speler Justin Tuck, een pratende taart voor een kindermuseum en een heuse robotcake. Ondertussen moet er ook nog verbouwd worden en wil een klant zijn vriendin ten huwelijk vragen midden in de winkel. Hectiek en hilariteit gaan weer hand in hand in de nieuwe serie van Cake Boss.

Cake Boss 2 is vanaf dinsdag 25 mei om 20:05 uur te zien op Discovery Channel.

~ door pietboon op 29/04/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: