Eurosport brengt natuurlijk live de Giro

Van zaterdag 8 tot en met zondag 30 mei doen Eurosport en Eurosport HD rechtstreeks verslag van de 93ste editie van de Giro d’Italia. Het commentaar komt van Danny Nelissen, Jeroen Blijlevens en Martijn Berkhout.

Il Giro gaat op 8 mei in Amsterdam van start met een individuele tijdrit over ruim 8 kilometer. Er wordt gestart vanaf het Museumplein en gefinisht vlak voor het Olympisch Stadion. Op 9 mei trekt de karavaan over zo’n 200 kilometer (en dus met een omweg) naar Utrecht, waarna de renners op 10 mei, terug in Amsterdam, het startschot horen voor de laatste Hollandse etappe richting het Zeeuwse Middelburg.

De Ronde van Italië wordt verreden over 21 etappes en heeft dit jaar als eindpunt het Noord-Italiaanse Verona. Eurosport en Eurosport HD zijn er live bij, met dagelijks, vanaf ongeveer 14:00 uur, rechtstreeks de finale van de rit van die dag. Tijdens die uitzendingen wordt eerst teruggeblikt op de inmiddels gereden kilometers, waarna live verslag wordt gedaan van de vaak spannendste laatste fase van de rit.

Met Eurosport’s online TV-service Eurosport Player zijn alle etappes ook online te bekijken. Daarnaast zijn er van zowel de start als de finish van elke etappe exclusieve beelden te zien. Met de on demand service kan men de etappes terugzien.

Bron: Eurosport

~ door pietboon op 06/05/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: