Tweede MTV Coolpolitics Lijsttrekkersdebat 3 juni op MTV

Naast Job Cohen (PvdA), Femke Halsema (GroenLinks), Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66) nemen ook Maxime Verhagen (CDA) en Edith Schippers (VVD) deel aan de MTV Coolpolitics Verkiezingsspecial.

Aan de vooravond van de Tweede Kamerverkiezingen 2010 organiseren MTV en Coolpolitics voor de tweede keer het MTV Coolpolitics Lijsttrekkersdebat. Op donderdag 3 juni gaan de lijsttrekkers live vanuit de MTV Studio in Amsterdam met elkaar, het publiek en experts in debat over de uitdagingen van kennis & innovatie voor de toekomst van Nederland en de wereld. Want de toekomst is de wereld waarin de jongeren van nu, morgen in leven.

Het MTV Coolpolitics lijsttrekkersdebat wordt op donderdag 3 juni vanaf 19:50 uur live uitgezonden op MTV.

MTV Coolpolitics kijkt verder dan de waan van de dag en dwingt de lijsttrekkers om na te denken over hoe we onszelf en Nederland in de toekomst slimmer kunnen maken.

Verwacht tijdens dit lijsttrekkersdebat geen saaie monologen en opgedreunde verkiezingsprogramma’s. Onder het kritische oog van presentator Farid Tabarki moeten de lijsttrekkers het Haagse gekeuvel laten voor wat het is en overgaan tot scherpe uitspraken en duidelijke taal die past bij de MTV generatie.

De lijsttrekkers die op 3 juni de confrontatie aangaan zijn onder andere: Job Cohen (PvdA), Femke Halsema (GroenLinks), Emile Roemer (SP) en Alexander Pechtold (D66).

Lees ook: RTL4 komt eind mei met twee verkiezingsdebatten op televisie

Bron: MTV Networks

~ door pietboon op 19/05/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: