Tweede Pinksterdag “Zeke and Luther”-marathon bij Disney XD

Lees ook: Zeke and Luther Zomer Challenge bij Disney XD

Op maandag 24 mei (Tweede Pinksterdag) is er een Zeke and Luther-marathon bij Disney XD. Vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur kun je genieten van de avonturen van de twee skatende vrienden. De serie is op dit moment één van de best scorende series van Disney XD. Net achter Kick Buttowski en Zack & Cody. Deze laatste zijn zelfs eerder deze week door Kidswise uitgeroepen tot populairste characters onder 6 tot 12-jarigen.

Naast de marathon maak je bij Disney XD ook kans op een professioneel skateboard met daarop een sticker van je eigen ontwerp. Via www.disneyxd.nl kun je mee doen aan de Zeke and Luther ontwerpwedstrijd. Het beste ontwerp wint een Zeke and Luther skateboard met daarop een sticker van het eigen unieke ontwerp.

Zeke and Luther gaat over twee beste vrienden die maar 1 ding willen: professioneel skater worden! Maar om dat te kunnen doen hebben ze wel een sponsor nodig en geld om te zorgen dat ze de juiste uitrusting hebben. Dus nemen ze de meest rare baantjes aan om al skatend geld te kunnen verdienen voor de nieuwste wielen en boards. Met hun familie, vrienden en skate-rivalen lukt het Zeke en Luther altijd om streken uit te halen en zichzelf in lastige posities te brengen.

Bron: Disney

~ door pietboon op 19/05/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: