Veronica Magazine met acht covers in de winkel

Veronica Magazine zorgt voor een unicum in bladenland. Vanaf morgen ligt het grootste blad van Nederland met acht verschillende covers in de winkel. Op elke cover staat een sexy politicus.

Alle grote politieke partijen zijn door de redactie van Veronica Magazine gevraagd een mooie politicus (m/v) naar voren te schuiven die speciaal voor de cover gefotografeerd wilde worden. Cora van Nieuwenhuizen (VVD), Lea Bouwmeester (PvdA), Sabine Uitslag (CDA), Wassila Hachchi (D66), Mariko Peters (GroenLinks), Joel Voordewind (ChristenUnie), Renske Leijten (SP) en Marianne Thieme (Partij voor de Dieren) zijn de (kandidaat)-Kamerleden die de acht verschillende covers van Veronica Magazine sieren. Van elke politicus zijn 15.000 exemplaren in de losse verkoop beschikbaar. PVV en Trots op Nederland zijn niet ingegaan op de uitnodiging om een mooie politicus voor te dragen. De SGP heeft de redactie van Veronica Magazine laten weten ‘niet te kunnen kiezen uit alle mooie kandidaten.’

De abonnees van Veronica Magazine konden via een speciale applicatie op de website van het blad, http://www.veronicamagazine.nl, zelf de politicus op de cover zetten die bij hen favoriet is. In totaal hebben 40.000 abonnees dat gedaan. Een derde van de abonnees vond Sabine Uitslag de meest sexy politicus. Op de tweede plaats eindigde Lea Bouwmeester (25%) en Marianne Thieme werd derde met 20%. De magazines met acht verschillende covers worden deze week bij de abonnees bezorgd.

Veronica Magazine met acht verschillende covers ligt vanaf woensdag 26 mei in de winkel.

Bron: SBS

~ door pietboon op 25/05/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: