2 Juli is cliffhanger vrijdag bij GTST

De altijd veel besproken zomercliff van de RTL 4-soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ nadert: vrijdag 2 juli worden er mysteries opgelost, liefdes verklaard en doodsbedreigingen geuit.

Uitzending zomercliff GTST: RTL 4, vrijdag 2 juli tussen 20.00 uur en 20.30 uur.

Het duurt niet lang meer voordat Danny (Jan Kooijman) en Bing (Everon Jackson Hooi) worden verlost van een periode vol onzekerheid. Binnen afzienbare tijd gaat Sjors (Inge Schrama) bevallen en pas dan weten zij eindelijk wie de echte vader van het kind is. Inmiddels is Sjors de overbezorgdheid van Bing helemaal zat en droomt Danny dat het kind van hem is, waardoor hij in verwarring raakt over zijn gevoelens voor Sjors. Sjors wil tijd voor zichzelf en zoekt haar broer Jack op, maar treft Lorena (Gigi Ravelli) op Jacks boot.

Lorena bekent Sjors waarom ze zit ondergedoken. Ze wordt gechanteerd door Devano, die Charlies beautysalon heeft overvallen en daarbij werd betrapt door Lorena. Net op het moment dat Sjors weer wil vertrekken, breken haar vliezen. Tot hun grote schrik merken Sjors en Lorena dat de boot niet langer in de haven ligt, maar op het meer dobbert en dat zij niet de enigen zijn op de boot. Terwijl Sjors haar heftige weeën probeert op te vangen, worden ze onder schot gehouden en bedreigd met de dood.

Danny en Bing worden ongerust wanneer ze Sjors niet kunnen bereiken en voelen nattigheid. Snel haasten ze zich naar Jack (Mark van Eeuwen), die inmiddels heeft ontdekt dat zijn boot niet langer in de haven ligt. In een speedboot racet het trio naar de afgedreven boot en klimt aan boord, waar ze schrikken van wat ze daar aantreffen…

Op het moment dat Isabella (Victoria Koblenko) zo ver is dat ze wil nadenken over de erkenning van Ludo (Erik de Vogel) als vader van haar dochter Amy (Julia Batelaan), gebeurt er iets vreselijks met Isabella, waardoor ze in coma terechtkomt. Ludo raakt in paniek en is bang dat het voogdijschap nu aan zijn neus voorbij gaat. Maar dan ontwaakt Isabella uit haar coma…..?

Hoewel de liefde tussen Charlie (Lieke van Lexmond) en Rik (Ferri Somogyi) steeds inniger wordt, worden de twijfels van Charlie steeds groter. Is Rik wel over Anita heen en kan Charlie ooit haar plaats innemen? Rik wil zo graag bewijzen dat hij van Charlie houdt, dat hij haar ten huwelijk vraagt. Gaat Charlie op zijn aanoek in?

Laura (Jett van der Meij) had de hoop op een nieuwe liefde eigenlijk al opgegeven, maar de komst van de charmante Rutger Goedhart (Edwin Rutte) brengt haar op andere gedachten. Lukt het Rutger om Laura, die beweert niet in hem geïnteresseerd te zijn, om zijn vinger te winden?

Bron: RTL

~ door pietboon op 31/05/2010.

2 Reacties to “2 Juli is cliffhanger vrijdag bij GTST”

  1. Gaaaaaaaaf!!!!!!!!

  2. gtst victoria koblenko
    goed alles met jou
    kus van mijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: