5-6 juni: EO Jongerendag op Nederland 2 en Spirit24

De EO Jongerendag is dit jaar op 5 juni, en in het weekend van 5 en 6 juni staat Spirit 24 geheel in het teken van de EO Jongerendag. Het thema dit jaar is “Freedom is here!”. De medewerkende artiesten zijn: Hillsong United, Leeland, Hawk Nelson en Newworldson. Zij verzorgen een concert vanaf het hoofdpodium. Spreker is Tiemen Westerduin en de samenzang wordt geleid door Kees Kraayenoord. De presentatie van de dag is in handen van Manuel Venderbos.

Op het buitenterrein van de EO Jongerendag vindt om 16.00 uur een verkiezingsbattle plaats onder leiding van Tijs van den Brink en Klaas van Kruistum. Acht prominente politici geven acte de présence waaronder Femke Halsema en André Rouvoet.

De EO Jongerendag wordt van 12.00 tot 17.00 uur live uitgezonden op Nederland 2 en op Spirit 24. Het avondconcert, begint om 18.30 uur en is exclusief te zien via www.spirit24.nl en www.eojongerendag.nl. Daarnaast zendt Spirit 24 hoogtepunten uit van de laatste tien jaar van de EO Jongerendagen. Op zondagavond 6 juni tussen 20.00 en 23.45 uur wordt het weekend afgesloten met het jubileumconcert van Michael W. Smith.

Spirit 24 is te zien via UPC op kanaal 322 en via Ziggo op kanaal 575. Ook via Delta en Caiway is Spirit 24 te ontvangen. Ook is het kanaal te bekijken op www.spirit24.nl.

Bron: persbericht

~ door pietboon op 01/06/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: