Inspirende zomer met het themakanaal Spirit 24 op Nederland 2

Vanaf 23 juni tot en met 18 augustus aanstaande staat de woensdagochtend op Nederland 2 geheel in het teken van spiritualiteit, inspiratie en religie. Spirit 24, het digitale themakanaal voor levensbeschouwing en zingeving, zendt in deze periode haar mooiste producties uit. Concertregistraties, documentaires en informerende programma’s over spiritualiteit en religie. Een greep uit de programma’s:

In het succesvolle programma Yoga wordt de kijker onder leiding presentatrice Myrna van Kemenade uitgenodigd om mee te doen met yoga, ademhalings- en ontspanningsoefeningen (NCRV /OHM).

Uitgerust met een mini camera geven mensen uit de protestantse kerk een kijkje in hun leven in het programma Camera Loopt. Dit levert serieuze, ontroerende en soms ook grappige reportages op. (NCRV/PKN)

In Mambapoint Magazine bezoekt presentatrice Evelien Bosch ontwikkelingsprojecten in Afrika en bekijkt ze het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika vanuit een muzikaal oogpunt in het programma Skop Gat.

In de talkshow OBA Live zien we een selectie uit de mooiste gesprekken van het afgelopen seizoen (Human, IKON, NIO/NMO).

In het programma Nederland zingt elke dag (EO) veel koor- en samenzang vanuit verschillende kerken in Nederland.

In De nachtzoen deelt iedere avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. De presentatie is in handen van IKON presentatrice Annemiek Schrijver.

Actrice Julika Marijn duikt in de wereld van de spiritualiteit. Soms serieus, soms met een dikke glimlach. Spirit 24 zendt een aantal hoogtepunten uit van de succesvolle serie Walhalla (Omroep Gelderland).

Spirit 24 is onderdeel van het pakket themakanalen van de Nederlandse Publieke Omroep. Spirit 24 is te zien via UPC op kanaal 322, via KPN Interactieve TV op kanaal 330 en via Ziggo op kanaal 211. Ook via Delta en Caiway is Spirit 24 te ontvangen.

~ door pietboon op 19/06/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: