30 juni: SBS6 filmt in gevangenis Joran en spreekt ex-vriendin

Zie ook 6 en 8 september: RTL Extra – Joran van der Sloot

Programma gemist: klik hier voor de herhaling

SBS 6 heeft als eerste Nederlandse tv-zender beelden kunnen maken vanuit de Castro Castro-gevangenis in Peru, waar Joran van der Sloot zit opgesloten. Aankomende woensdag is te zien hoe de verslaggever praat met de gevangenisdirecteur en de medegevangen, die vertellen over hun ervaringen in de levensgevaarlijke gevangenis. De documentaire bevat eveneens het exclusieve interview van Jorans ex-vriendin Melody Granadillo, die openhartig spreekt over haar voormalige vriend.

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany is woensdag 30 juni om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Castro Castro

Na veel onderhandelen is het SBS 6 gelukt om binnen de muren van de beruchte Peruaanse Castro Castro-gevangenis te komen, waar Joran van der Sloot in afwachting van zijn proces vastgehouden wordt. Waar andere gevangenen op de gang slapen of met meerderen een bed moeten delen, heeft Joran zijn eigen cel gekregen. Maar daarmee houdt alle luxe ook meteen op, want zijn privécel is slechts een ruimte van twee bij drie meter met alleen een bed, een wasbak en een gat in de grond. De gevangenisdirecteur licht toe hoe het er in Castro Castro aan toe gaat en Jorans medegevangen schatten zijn overlevingskansen in als hij daadwerkelijk wordt veroordeeld voor de moord op Stephany Flores.

Ex-vriendin Joran

In de documentaire van morgen is tevens exclusief het openhartige interview van de ex-vriendin van Joran van der Sloot, Melody Granadillo, te zien. Onlangs deed zij voor de Amerikaanse televisiezender ABC een boekje open over haar van moord verdachte ex-vriend. Zo laat ze onder andere weten dat Joran op de dag van de moord op Stephany Flores nog contact met haar heeft gezocht. Hij vroeg haar om geld, de bekende smeekbede die hij ook bij vele anderen gebruikt zou hebben. Melody weigerde dit, maar denkt nu dat Stephany misschien nog wel geleefd zou hebben als ze Joran het geld wel geleend had.

Door deze ingelaste documentaire schuift de start van de docusoap 60 Baby’s per Uur: het Hectische Leven in een Kraamkliniek een week op naar woensdag 7 juli.

Bron:SBS

~ door pietboon op 29/06/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: