RTL4 zoekt deelnemers voor programma over overgewicht

LET OP: DIT IS EEN BERICHT VAN 8 JAAR OUD!
Niet reageren of aanmelden via dit blog.

Extreem overgewicht kan iemand verhinderen om het leven te leiden dat hij of zij zou willen. Voor mensen die last hebben van een ernstige vorm van obesitas en hier iets aan willen doen, starten deze zomer de opnames voor het nieuwe RTL 4–programma ‘Obese’. Een dreamteam van specialisten en deskundigen helpen hierin de deelnemers om binnen één jaar een nieuw leven te kunnen beginnen.

Overgewicht grijpt als een besmettelijke ziekte om zich heen. Naar verwachting zal dit in 2015 het grootste gezondheidsprobleem van de wereld zijn. In Nederland lijden 50.000 mensen aan een ernstige vorm van obesitas. Het is bijna onmogelijk om hier vanaf te komen terwijl de kans op vroegtijdig overlijden groot is.

Het door Eyeworks ontwikkelde ‘Obese’ is momenteel in productie voor ABC in de VS en in 2011 zal de eerste reeks daar te zien zijn. Vanwege de eerste spectaculaire resultaten is er al een tweede reeks besteld. Wereldwijd zal ‘Obese’ volgend jaar in meer dan tien landen te zien zijn, waaronder Australië, België, Duitsland, Denemarken en dus in Nederland bij RTL 4.

Bron: RTL

~ door pietboon op 07/07/2010.

7 Reacties to “RTL4 zoekt deelnemers voor programma over overgewicht”

 1. Hallo,
  Ik heet stephanie Meeuws
  Ik ben 20 jaar
  Ik woon in België
  Ik weeg ongeveer 80 kg en dat is teveel voor mijn leeftijd.
  Ik zou graag willen afvallen kunnen jullie mij helpen!!

 2. Ik wil mij opgeven . Petra Isken Birke 28-05-1964 beroep : locatie coördinator in het Noorderparkbad gewicht 115 kilo

 3. hierbij zou ik mij ook willen opgeven .
  Ik ben Jolanda jung 29-08-1964
  Heb wel een vertraagde schildklier.
  Ben 1.52 en weeg 80kg dus obesitas .
  Ben al bezig niet snoepen ed .
  Maar het gaat er af en komt er weer bij .
  Ben hier niet gelukkig mee .
  Ben geopereerd aan hernia ,en momenteel slijmbeurs ontsteking in linker heup.
  Zou graag 20 kilo er af willen hebben .
  Word er depressief van ,dus kunnen jullie mij helpen al is het maar 10 kilo zou al gelukkig zijn .

 4. ik zou me graag willen opgeven ik heb ook al een gbp operatie gehad maar die is mislukt dus operatie is niet door gegaan
  aangezien ik niet meer durf zou dit ook een oplossing zijn voor mij
  ik ben 57 jaar en 120 kilo en ben een vrouw lengte is 1.67

 5. ik zou mij graag willen op geven voor dit programmaik ben wel al 75 jaar iben dat ik 43 was heb ik een operatie aan een tumor in mijn hoofd gehad en ook toen ik 50 jaar was. ik was heel snel 20 kl.zwaarder en nu weeg ik 110 kilo.ik zou het geweldig vinden als u mij kon helpen met goeten mary matthijsse.

 6. wil me graag aanmelden ik ben 75 jaar 110 kg. gewicht beheerst mijn hele leven, lukt me niet om af te vallen zou zoooo graag nog een paar mooie jaren hebben zonder hoge bloeddruk, gewrichtsproblemenen ernstige benauwdheid. weet dat ik me veel beter zou voelen met minder gewicht.

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: