Nieuwe BBC Comedy met Dawn French: “Roger And Val Have Just Got In”

Met een half jaar vertraging komt de BBC vanaf 6 augustus nu toch met de nieuwe bitterzoete comedy “Roger And Val Have Just Got In” over een stel en het eerste half uur nadat ze thuis komen van hun werk. Dawn French en Alfred Molina, twee van de meest geliefde Britse acteurs, hebben de hoofdrol in deze nieuwe zesdelige serie over het alledaagse leven van het middle-aged getrouwde stel.

Thuis voor de Stevensons lijkt, aan de oppervlakte tenminste, een geborgen ruimte van warmte, veiligheid … en wat het beste kan worden omschreven als een georganiseerde chaos. De toegewijde botanicus Roger is een zeer principiële man met een sterke set van waarden, en een nog sterkere afkeer van onrecht. Zijn blijvende liefde voor zijn vrouw wordt alleen geëvenaard door zijn passie voor de zaden en jonge boompjes die hij koestert op zijn werk bij de Winter Gardens. Ondertussen ziet Val, een docente levensmiddel technologie aan de lokale school, het naar huis meebrengen van werk als een onderdeel van haar baan. Samen maken zij zich klaar voor de avond, zonder teveel inspanning, en wijden hun leven aan de ups en downs van het dagelijks bestaan – dat voor hen meer dan een paar grillige fantasieën betekent.

Roger And Val Have Just Got In wordt simultaan uitgezonden op BBC HD. BBC HD is te zien bij de kabelbedrijven Caiway, Veendam en Kabel Noord, en via de satelliet.

Bron: BBC

~ door pietboon op 15/07/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: