Vanaf 6 september: nieuw seizoen “De co-assistent” op Net5

NET 5 brengt vanaf 6 september nieuwe afleveringen van de succesvolle dramaserie De co-assistent. Hierin krijgt Elin (Hanna Verboom) concurrentie van niemand minder dan steractrice Anna Drijver (Bride Flight, Komt een vrouw bij de dokter). Anna speelt de rol van Anouk: een beeldschone, nieuwe co-assistent die zich al snel erg geliefd weet te maken. Hierdoor lijkt Elin haar positie als ´leukste co´ kwijt te raken en dit bevalt haar maar niets…

Het vierde seizoen van De co-assistent is elke maandag om 21.30 uur te zien, na Grey’s Anatomy.

Allerlei ontwikkelingen

Het einde van de co-schappen nadert voor Elin, Marjolein (Sytske van der Ster) en Hugo (Michiel Huisman). Hierdoor komt Hugo voor een belangrijke beslissing te staan over zijn toekomst. Elin heeft intussen een vaste relatie met arts-assistent Rob (Tibor Lukács), maar deze wordt verstoord als Rob halsoverkop naar Kenia vertrekt om daar voor AMREF Flying Doctors aan de slag te gaan. Elin mist Rob heel erg en moet ook nog eens zien om te gaan met de nieuwe co-assistent Anouk, met wie het niet botert. De relatie tussen Marjolein en dokter Verstraeten (Thom Hoffman) loopt niet op rolletjes, als Verstraeten niet van zijn vrouw wil scheiden. Marjolein en Elin zijn hard toe aan een break en besluiten Rob achterna te reizen naar Afrika.

Nieuwe gezichten

Naast Anouk is er nog een nieuwe co-assistent: Steef (Tim Murck, SpangaS). Steef is een vrolijke, muzikale jongen die het wel erg goed met Anouk kan vinden… Een ander nieuw gezicht in het ziekenhuis is Fons (Tony van der Veer), de nieuwe regelneef achter de balie. Ondertussen is Mo (Nabil Aoulad Ayad) weliswaar gegroeid als co-assistent maar niet tevreden, want hij heeft het gevoel dat alle rotklusjes bij hem terecht komen. Bovendien keert Thomas (Kasper van Kooten) terug na zijn wereldreis. Hij zit boordevol nieuwe ideeën en plannen.

Goede kijkcijfers

NET 5 besloot direct na het derde seizoen van De co-assistent een vierde seizoen op te nemen, vanwege de uitstekende kijkcijfers die de serie behaalt. Het aantal kijkers is sinds het eerste seizoen in 2007 alleen maar toegenomen. De afleveringen van de afgelopen reeks trokken gemiddeld een half miljoen kijkers met een marktaandeel van maar liefst 20,2% in de voor NET 5 belangrijke doelgroep Vrouwen 20-34 jaar.

De co-assistent wordt geproduceerd door FourOne.Media.

Bron: SBS

~ door pietboon op 28/07/2010.

Eén reactie to “Vanaf 6 september: nieuw seizoen “De co-assistent” op Net5”

  1. Leuk! Ik heb seizoen 3 gemist omdat ik niet in Nederland was, maar daarvoor heb ik de serie wel gevolgd en het viel me wekelijks op hoe prettig de serie was verdeeld tussen luchtigheid, humor, drama en een serieuze ondertoon.

    Goed dat er nog zenders zijn die zich bezig houden met Nederlands drama. :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: