US Open vanaf 30 augustus op Eurosport en ook online

Eurosport doet vanaf maandag 30 augustus exclusief verslag van de 129ste editie van de US Open, het vierde en laatste Grand Slam toernooi van het jaar. Iedere avond en nacht brengt Eurosport de kampioenen van de mondiale tennistop live in de Europese huiskamers. Het toernooi is ook te zien op Eurosport 2, Eurosport HD en – online – met de Eurosport Player.

Eurosport zendt de gehele US Open live uit, zowel gedurende de avond (vanaf ongeveer 17:45 uur) als de nacht (tot ongeveer 07:00 uur). In de ochtend worden de mooiste partijen herhaald. Interviews met de hoofdrolspelers en -speelsters, wedstrijdanalyses en reportages on site zorgen voor sportieve verdieping.

Daarnaast is op Eurosport, dagelijks om 08:30 uur, het inmiddels welbekende tennismagazine ‘Game, Set & Mats’ te zien. ‘Game, Set & Mats’ brengt interviews, vooruit- en terugblikken en wedstrijdanalyses en wordt gepresenteerd door good old Mats Wilander, Barbara Schett en ex-tennisster, voormalig nummer 1 van de wereld en tweevoudig Grand Slam winnares Amélie Mauresmo. ‘Game, Set & Mats’ wordt ’s middags herhaald rond 15:00 uur. Op Eurosport 2 zijn elke avond (vanaf ongeveer 17:00 uur) en elke nacht (tot ongeveer 05:00 uur) wedstrijden van andere banen live te bekijken.

Ook online is het toernooi te volgen, en wel met de Eurosport Player, Eurosport’s online sportservice, waarmee sportliefhebbers online naar Eurosport, Eurosport 2 en Eurosportnews én naar exclusieve evenementen, die niet op TV te zien zijn, kunnen kijken. Tijdens de US Open biedt de Eurosport Player een exclusieve multi-court service, waarmee de partijen op zes verschillende banen kunnen worden gevolgd.

Het Nederlandstalige live commentaar wordt verzorgd door Kristie Boogert, Carlo Wilmots, Mariëtte Pakker en Marc de Hous. Robbert Reimering doet verslag van ‘Game, Set & Mats’.

Bron: Eurosport

~ door pietboon op 30/07/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: