Veel Stephen King in september en oktober op Syfy

In oktober gaat de nieuwe Stephen King “Haven” in premiere op Syfy. Tot die tijd worden we opgewarmd met drie fantastische bewerkingen van meesterwerken van de schrijver:The Tommyknockers, Carrie en Carrie II: The Rage.

The Tommyknockers – wordt uitgezonden in twee delen op zondag 19 september vanaf 20.30 uur – met Jimmy Smits en Marg Helgenberger als inwoners van een klein stadje waar een buitenaards artefact opduikt. Geleidelijk en op allerlei bizarre manieren veranderen de plaatselijke bewoners.

Carrie is een markante horrorfilm uit de jaren 1970 met Sissy Spacek en John Travolta. De eerste uitzending op Syfy is op zondag 26 september om 20.30 uur. Hierin wordt tiener Carrie White gevolgd die wordt getreiterd door haar leeftijdsgenoten. Maar dan toont Carrie haar dodelijke paranormale krachten.

In Carrie II: The Rage, de vervolgfilm uit 1999 met Emily Bergl en Mena Suvari, maken we kennis met Rachel, een andere telekinetische tiener, die haar krachten gebruikt om wraak te nemen op de idioten op de middelbare school die haar treiteren. De eerste uitzending op Syfy is op zondag 3 oktober om 20.30 uur.

Bron: Universal Networks International

~ door pietboon op 30/07/2010.

9 Reacties to “Veel Stephen King in september en oktober op Syfy”

 1. goei dag ik heb en vraag aan jouw heb u in idee welk neer stargate univeser weer bij syfy komt in nederland komt met s2

  • Serie 2 is zelfs nog niet uitgekomen in de VS.Deze komt 27 september 2010 in de VS uit. Vorige keer was de serie zo snel na de VS te zien dat ik dat nu ook weer verwacht.

   • heb jij en idee welk maand uit komt bij ons syfy.nl ik kan niet wachten tot bij ons weer is

   • Serie 1 begon in maart, en haalde daarna de VS in omdat in dat land een zeer lange winterstop was ingebouwd. Als ze dat ritme herhalen, dan gok ik maart 2011.

 2. syfy komt straks met haven dat is ook snel

 3. heb u en idee dat wij nog werahouse 13 nog gaat uitzenden op syfy

 4. welk neer komt Sanctuary met new s3 op syfy

 5. ja leuke ideee een stephen king maand helaas kent syfy maar 2 stephen king filme dus erg teleur stellend voor echte fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: