De eerste trailer van de US versie van Top Gear

In mei 2010 plaatste ik al een blogpost op deze site over de US versie van Top Gear. HISTORY™ kondigde toen aan dat er een Amerikaanse versie van Top Gear komt. Alle 10 afleveringen zijn of worden nog door BBC Worldwide Productions gemaakt en zullen gepresenteerd worden door komiek Adam Ferrara, kampioen rally en drift racer Tanner Foust en race analist Rutledge Wood…

Die hele blogpost van toen kan je hier terug lezen, en vandaag heb ik een aanvulling daarop. De eerste trailer van de serie is openbaar gemaakt, en die wilde ik je niet onthouden. Mijn mening… kom niet aan het origineel. Maar ja, ik ben dan ook geen Amerikaan.

~ door pietboon op 10/08/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: