Feuten: BNN komt in herfst met serie over Corpsballen

Uitzending gemist? Zie deze link voor de uitzending

Liters bier, dikke sigaren, de nodige seks en een uit de hand gelopen ontgroening. BNN zit middenin de opnamen van de nieuwe dramaserie Feuten. Daarin duiken acteurs Hanna Verboom, Tim Murck en Manuel Broekman in de arena van het studentencorps.

De achtdelige serie “Feuten” is vanaf maandag 1 november om 21.15 uur te zien bij BNN op 3.

Hanna Verboom, bekend van onder andere De Co-assistent, heeft het enorm naar haar zin op de set. Hanna: ‘Feuten is een spannende, realistische serie waarin de rauwheid van het studentenleven wordt blootgelegd. Mijn personage is heel wat anders dan wat men van mij gewend is en daarom des te leuker om te spelen.’ Naast Hanna zijn er hoofdrollen voor Tim Murck en Manuel Broekman. Tim speelde eerder in de serie Spangas. Manuel is het nieuwe, aanstormende talent bij BNN en 101.TV.

Mark Furstner, Eindredacteur Drama BNN:

‘Het studentencorps is een prachtige wereld voor een serie, omdat iedereen wel benieuwd is naar zo’n gesloten club. Feuten put uit de geruchten die rond het corps wemelen: over de ontgroening, de feesten en de strijd om aanzien en macht.’

Feuten wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film. De serie wordt geregisseerd door Lourens Blok, Remy van Heugten en Hesdy Lonwijk.

Bron: BNN

~ door pietboon op 19/08/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: