BBC serie “Being Human” vanaf 26 oktober op FOXlife

Lees ook: vanaf januari seizoen 3 van Being Human op BBC Three

Being Human draait om drie twintigers die een dubbelleven leiden; naast hun normale leven hebben ze een leven als weerwolf, vampier en geest. Ze proberen een alledaags leven te leiden ondanks hun vreemde en donkere geheimen. Naast de gewone problemen en uitdagingen voor jonge mensen – liefde, werk en vrienden – moeten ze hun geheim bewaren en daarvoor zijn ze op elkaar aangewezen.

Vanaf dinsdag 26 oktober, elke dinsdag om 20.30 uur

Russell Tovey speelt de beminnelijke George, die in gevecht is met zijn dubbele identiteit als een zachtaardige en geeky ziekenhuis portier, en één nacht per maand transformeert in een roofzuchtige weerwolf.

Aidan Turner speelt de goed ogende en laid-back Mitchell die, in tegenstelling tot George, de gave heeft gemakkelijk het vertrouwen bij de dames te krijgen. Maar hij is ook een bloedzuigende vampier die worstelt met het afkicken van het bloed waar hij naar hunkert.

De laatste van het samenwonende trio is Annie, gespeeld door Lenora Crichlow, een spraakzame spook met weinig zelfvertrouwen en wanhopig op zoek naar gezelschap. Annie hunkert nog steeds naar haar verloofde, met wie ze zou gaan trouwen voordat het fatale ongeval haar een spook maakte – en die toevallig ook de verhuurder van hun appartement is.

Trailer

Bron: Fox Channels Benelux/BBC

~ door pietboon op 26/08/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: