5e Seizoen “America’s Best Dance Crew” op MTV

De zoektocht naar America’s Best Dance Crew gaat opnieuw van start! Na vier spectaculaire seizoenen tillen de crews het dansen deze keer nóg net een stapje hoger. In seizoen 5 komen ongekende dance scales en de allernieuwste moves voorbij!

Een nieuw seizoen van America’s Best Dance Crew! Vanaf 24 oktober, elke zondag om 19.55 op MTV

Net zoals in de voorgaande seizoenen gaan er 15 dancecrews van start. In elke show stemt het Amerikaanse publiek op hun favoriete crew, de twee crews met de minste stemmen mogen aan het eind van de show nog één keer alles tegen elkaar in de strijd gooien. De welbekende jury beslist uiteindelijk wie er uit de competition ligt en wie er nog steeds kans maakt op de titel.

De show wordt wederom gepresenteerd door Mario Lopez. De jury is dit keer iets van formatie veranderd; hiphop choreograaf Shane Sparks maakt dit jaar plaats voor niemand minder dan R&B zanger Omarion. Daarnaast zitten Lil Mama en JC Chasez weer op hun vertrouwde plek.

Welke crew wint dit seizoen de felbegeerde titel? Seizoen 5 belooft een spannend en spectaculair dansspektakel te worden, een must om naar te kijken voor alle dansliefhebbers!

Bron: MTV Networks

~ door pietboon op 30/08/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: