UPC start groene update voor Mediaboxen

In augustus 2010 is UPC gestart met het updaten van alle UPC Mediaboxen met nieuwe software. Dit gebeurt in fases en zal uiterlijk eind 2010 zijn afgerond, zo geeft het kabelbedrijf aan op de UPC-site.

Klanten hoeven naar zegge van UPC niets voor de update te doen. De nieuwe software moet de UPC Mediaboxen vooral energiezuiniger maken. Wanneer een klant 3,5 uur lang de afstandbediening niet bedient, springt de Mediabox naar de stand-by stand. Deze tijdsduur kan de klant zelf instellen tot een maximum van 4 uur.

Daarnaast kan de consument in het instellingen menu kiezen voor de optie “Laag”, waarmee de meest energiebesparende stand-by stand aangezet wordt. Nadeel is wel dat het opstarten van de Mediabox zo’n 30 seconden langer duurt. De auto stand-by optie zorgt er verder voor dat de harddisk in de mediabox automatisch uitgaat wanneer de ingestelde tijd is verstreken. Geplande opnames met de DVR gaan dan wel door.

UPC zegt ook dat de update de weg vrij maakt voor toekomstige functies op de Mediabox. Over deze nieuwe toekomstige functies op de mediabox meldt UPC verder niets.

Bron: NLkabel

~ door pietboon op 30/08/2010.

Eén reactie to “UPC start groene update voor Mediaboxen”

  1. niets anders dan problemen nu zins de nieuwe updates met de media box van upc elke keer als ik de box op standbij zet gaat hij naar een tijd helemaal uit en krijg hem dan niet meer aan alleen als ik hem van de stroom haalt.
    Vanochtend nog gebelt met upc en daar zeggen ze dat er een fout zit in de updates die nog verholpen moeten worden.
    Je wordt er gek van als elkeer de stroom en af moet halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: