Haarlem locatie eerste aflevering: ‘Trinny & Susannah: Missie Holland’

In de allereerste aflevering van ‘Trinny & Susannah: Missie Holland’ op woensdag 1 september strijkt het wereldberoemde Britse stylistenduo in Haarlem neer. Hier kiezen zij elf vrouwen en één man voor een ingrijpende metamorfose die hun leven wel eens rigoureus zou kunnen veranderen.

Uitzending RTL 4: vanaf woensdag 1 september, tussen 21.30 en 22.30 uur

Kleding, make up; de hele mik mak wordt aangepakt. Zo is te zien hoe Miranda 41 kilo afviel en geen raad weet met haar nieuwe lichaam. Gelukkig geven Trinny en Susannah de juiste tips om bepaalde lichaamsvormen te benadrukken.

Elke uitzending sluit af met een catwalk show waarin de herboren man en vrouw zich van zijn beste kant laat zien.Ook wordt Esther in de eerste uitzending onder handen genomen door de twee style goeroes. Ze draagt al acht jaar dezelfde spijkerbroek en heeft geen idee hoe zij zich vrouwelijker kan kleden. Zouden Trinny en Susannah haar uit haar spijkerbroek kunnen krijgen? En zouden zij de 54-jarige Renske doen inzien dat ze meer tijd in haar uiterlijk moet steken? Zij is namelijk al jaren geleden gestopt met aandacht te schenken aan haar looks. Zou zij na de metamorfose nu inzien dat het toch wel fijn is om een complimentje van tijd tot tijd te krijgen?

Bron: RTL

~ door pietboon op 31/08/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: