Volendamse drugtest in de eerste Spuiten en Slikken

foto: Roland J. Reinders

Durft de jeugd van Volendam nog te snuiven en te trippen nu ze weten dat er thuis een drugstest wacht? Nicolette Kluijver, Zarayda Groenhart en Geraldine Kemper zoeken het tot op de bodem uit in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken. Tijdens de jaarlijkse kermis in het vissersdorp wordt nogal wat drugs naar binnen gehengeld. De gemeente gooide daarom bij alle ouders een gratis drugstest door de brievenbus. Gaan ouders nu echt met een wattenstaafje het speeksel van hun kroost testen? En wat vinden de feestgangers daar van?

Spuiten en Slikken is vanaf 12 september iedere zondag om 22.10 uur te zien bij BNN op 3.

In de eerste aflevering zijn presentatrice Regina Romijn en Stoere Verhalen-acteur Geza Weisz te gast in de studio om hun seks- en drugsverhalen aan de grote klok te hangen. Zarayda onderzoekt het fenomeen boegroe, waarbij er een balletje onder de huid van een lul wordt geplaatst. Met name Antiliaanse mannen hopen daarmee vrouwen nog beter te kunnen bevredigen. Zarayda volgt een jongen die het genotsknobbeltje laat plaatsen en praat met een expert over het plezier en het gevaar van zo’n ingreep.

In de nieuwe rubriek Gerries Gasten onderzoekt Geraldine de vooroordelen en het seks- en drugsgebruik van subculturen. Deze aflevering gaat ze op pad met een groep lesbiennes. Betekent het een avond shag roken in een tuinbroek of wordt het een wilde girls night out? De Swaffelbox staat iedere week ergens in een uitgaansgebied in Nederland. HIerin worden de verhalen van de straat over seks en drugs gepeild. De aftrap vindt midden in de nacht plaats op de Neude in Utrecht.

Bron: BNN

~ door pietboon op 07/09/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: