Comedy films op de dinsdag in november op Comedy Central

In november brengt Comedy Central iedere dinsdag een grote comedy film, te beginnen met The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy.

2 november Film: The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

Arthur Dent ontdekt dat zijn beste vriend Ford Prefect afkomstig is van een kleine planeet. De aarde staat op het punt vernietigd te worden om plaats te maken voor een intergalactische snelweg. Arthur weet samen met Ford net op tijd zijn planeet te verlaten, wat het begin is van een bizarre trektocht door het heelal.

Cast: Martin Freeman, Mos Def, Sam Rockwell, e.a.

9 november Film: Team America: World Police

Team America is een speciale internationale politie-eenheid die ontdekt dat een dictator massavernietigingswapens aan terroristen levert. De helden gaan op een missie om de wereld te redden. Ze huren een Broadway-acteur in om undercover te gaan en in het terroristennetwerk te infiltreren.

Cast: Stemmen van Trey Parker, Matt Stone en Elle Russ

16 november Film: Nacho Libre

Ignacio is een Mexicaanse priester die een simpel kookbaantje in een klein weeshuis heeft. Maar eigenlijk zou hij veel liever worstelen dan koken. En als hij stiekem als de gemaskerde Nacho meedoet aan een worstelwedstrijd blijkt dat hij er zelfs geld krijgt, ook al verliest hij. En dat geld kan mooi besteed worden aan gezond eten voor de weesjes in plaats van de dagelijkse bruine derrie in het weeshuis. Een nadeel is dat de nieuwe en bloedmooie Zuster Encarnación maar al te duidelijk maakt hoe de kerk over zijn worstelpraktijken denkt…

Cast: Jack Black, Héctor Jiménez, Ana de la Reguera, e.a.

23 november Film: All the Queen’s Men

Steven O’Rourke moet samen met een team Britse spionnen infiltreren in een Duitse fabriek waar vrouwen tewerkgesteld zijn. Ze doen dit om er een codemachine te stelen. Dan wordt Steve verliefd op één van de arbeidsters.

Cast: Matt LeBlanc, Eddie Izzard, James Cosmo, e.a.

30 november Film: Cheats

Terwijl andere studenten braaf studeren, komen Davis, Sammy, Victor en Applebee spiekend hun schooljaar door. Maar helaas worden ze gesnapt en krijgen een waarschuwing. Davis wil echter nog één keer het schoolsysteem te slim af zijn. Zal het hem lukken om zijn vrienden over te halen?

Cast: Kathryn Anderson, Babs Chula, Dixon Cohee, e.a.

Bron: MTV Networks

~ door pietboon op 30/09/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: