Sno en Jol maandag 25 oktober in ‘Barend & Barend’

Evander Sno, de 23-jarige Ajacied die tijdens een wedstrijd op 13 september een hartstilstand kreeg en gereanimeerd moest worden, is samen met Ajax-trainer Martin Jol te gast in de tweede aflevering van ‘Barend & Barend’. Sno vertelt maandag in de RTL 7-talkshow voor het eerst uitgebreid over wat er precies gebeurd is en de impact die dit had op hem en zijn familie.

Barend & Barend, RTL 7, maandag 25 oktober, tussen 22.00 en 23.00 uur.

Nadat hij in de uitwedstrijd tegen Jong Vitesse ter aarde stortte, werd Sno door de aanwezige artsen gereanimeerd. Vervolgens werd hij naar het ziekenhuis in Arnhem en later naar het AMC in Amsterdam gebracht. Inmiddels is bij Sno een interne defibrillator geplaatst en richt hij zich weer op zijn voetbalcarrière.

Ook Martin Jol schuift aan bij Frits en Barbara Barend. De Scheveningse oefenmeester praat vrijuit over de intense manier waarop hij de hartstilstand van Sno beleefde, maar ook over de huidige situatie bij Ajax, over zijn liefde voor Anouk en over het prangende dilemma dat Jol al zijn hele carrière achtervolgt: trainingspak of clubkostuum?

Bron: RTL

~ door pietboon op 22/10/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: