Directeur verbaasd over vrouwenslipjes in de tram

Dinsdag 26 oktober staat het Rotterdamse vervoersbedrijf RET centraal in Undercover Boss. Algemeen directeur Pedro Peters gaat een week lang vermomd de werkvloer op om te ontdekken of de RET daadwerkelijk ‘Aardig Onderweg’ is, zoals het motto doet geloven. Hij loopt onder andere mee met de schoonmaakploeg, waar hij ontdekt dat vrouwenslipjes en condooms geen ongewone vondsten zijn. Maar ook merkt Pedro dat hij niet bij iedereen geliefd is, wanneer een medewerkster haar ongezouten mening geeft. De RET-uitzending van

Undercover Boss is dinsdag 26 oktober om 20.30 uur te zien bij Veronica 

Tijdens zijn undercoveractie ontmoet Pedro, alias Rob, de schoonmaker Cor. Cor werkt al 18 jaar bij de RET als schoonmaker en probeert Pedro de kneepjes van het schoonmaakvak bij te brengen. De twee maken veel lol en de schoonmaker weet zijn undercover baas te verbazen wanneer hij vertelt dat hij regelmatig gedragen vrouwenslipjes en condooms vindt in de tram. Toch brengt de nieuwe collega het er volgens Cor niet zo goed vanaf: “Rob is zo’n kantoorman, die gaat er nooit wat van terecht brengen”.

De volgende dag gaat de wekker vroeg af, want Pedro gaat meelopen met Annet op de fastferry. De fastferry is een nieuwe vervoerstak van de RET, maar deze blijkt nog niet zo succesvol. De boot vaart regelmatig zonder passagiers heen en weer. Annet vindt dan ook dat er veel te weinig reclame wordt gemaakt voor de ferry en geeft haar ongezouten mening over haar werkgever. “Mensen op de werkvloer worden nooit gehoord. Echt begrijpen doen ze het bij de RET sowieso niet. Het zijn zulke eikels, dat houd je niet voor mogelijk”. Deze woorden komen hard aan bij Pedro, maar hij neemt de kritiek ter harte en komt direct in actie om dit knelpunt aan te pakken.

Lauren Verster neemt de presentatie van het programma voor haar rekening. Ze praat onder andere met de directeuren over hun verwachtingen. Ook spreekt ze met de werknemers nadat ze zijn geconfronteerd met de ware identiteit van hun zogenaamde nieuwe collega.

Bron: SBS

~ door pietboon op 25/10/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: