11 november op RTL 5: ‘Oh Oh Cherso: De Reünie’

Op donderdag 11 november komt RTL 5 met de special ‘Oh Oh Cherso: de Reünie’. RTL 5-gezichten Bridget Maasland en Dennis Weening blikken samen met de acht Hagenezen terug op de extreem hectische periode vanaf de eerste uitzending tot nu.

Uitzending: ‘Oh Oh Cherso’: de Reünie’, RTL 5, donderdag 11 november, tussen 21.35 en 22.35 uur.

Kijkcijferhit ‘Oh Oh Cherso’ waarin acht stronteigenwijze Hagenezen een vakantie lang worden gevolgd in het vakantieparadijs in het Griekse Chersonissos veroorzaakt een ongekende mediahype. Heel Nederland maakte kennis met ‘Matsoe Matsoe’, ‘Sterretje’, ‘Sniper’, ‘Joker’, ‘Kabouter’, ‘Little Princess’, ‘Barbie’ en Elize en wilde alles van hen weten. Ze waren te gast in onder andere ‘De Wereld Draait Door’, Pauw en Witteman’ en ‘RTL Boulevard’.

En dat het succes alleen maar groter wordt, blijkt als de party animals het liedje ‘Oh Oh Cherso’ opnemen. Het liedje komt meteen binnen op nummer 2 en voert een week later de lijst aan op nummer 1 in de Single Top 100. Vervolgens worden de acht vrienden volgeboekt met optredens.

In de reünie worden de acht goedgebekte Hagenezen gevolgd tijdens hun huidige leven dat volledig op z’n kop staat. Samen met Bridget en Dennis praten ze in de studio over hun turbulente leven en wat voor weerslag dat heeft op henzelf en op hun omgeving.

Bron: RTL

~ door pietboon op 31/10/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: