“Boardwalk Empire” 2 maanden na VS bij BNN op 3

Steve Buscemi als ‘Nucky’ Thompson (foto via BNN)

Deze serie wordt in Native HD uitgezonden

De nieuwe hitserie Boardwalk Empire van regisseur en producent Martin Scorsese is twee maanden na de release in de VS al te zien bij BNN op 3. De serie ging op 19 september in première op de Amerikaanse zender HBO en was meteen de best bekeken serie van de laatste zes jaar. De Amerikaanse pers was laaiend enthousiast: ‘television at its finest!’

Boardwalk Empire is vanaf 5 december iedere zondag om 20.30 uur te zien bij BNN op 3.

In Boardwalk Empire staat de opkomst van de georganiseerde Amerikaanse misdaad centraal. Alcohol werd in 1920 door de Amerikaanse regering aan banden gelegd. Het mocht niet geproduceerd, vervoerd of verhandeld worden. Drinken mocht wel, dus verdween de handel de illegaliteit in. Beroemde gangsters als Lucky Luciano en Al Capone begonnen tijdens de drooglegging aan de opbouw van hun criminele carrière.

Boardwalk Empire is geschreven door Terence Winter (o.a. The Sopranos) en is geregisseerd en geproduceerd door Martin Scorsese (Cutthroat Island, Casino, Goodfellas). De hoofdrollen zijn voor Steve Buscemi als ‘Nucky’ Thompson, Michael Pitt als Jimmy Darmody, Stephen Graham als Al Capone, Kelly MacDonald als Margaret Schroeder en Vincent Piazza als Lucky Luciano.

Trailer

Bron: persbericht BNN

~ door pietboon op 31/10/2010.

Eén reactie to ““Boardwalk Empire” 2 maanden na VS bij BNN op 3”

  1. Hallo Piet,

    Weet je misschien ook of BNN deze top serie ook in HD gaat uitzenden. Zo ja, naar wat ik hoop zal dat het eerste programma zijn die deze zender dan in HD zal precenteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: