Vanaf 6 januari “Wie is de Mol?” 2011 vanuit El Salvador

Je kijkt naar de blogpost van 2011, zie voor Wie is de Mol? 2012 deze link

Dit jaar strijkt Wie is de Mol? neer in El Salvador. Tien bekende Nederlanders storten zich in het grote avontuur en vertrekken samen met Pieter Jan Hagens naar Centraal Amerika op jacht naar de pot én naar de Mol.

Anna Drijver, Jan Kooijman, Art Rooijakkers, Karin de Groot, Hanna Bervoets, Patrick Stoof, Miryanna van Reeden, Pepijn Gunneweg, Horace Cohen en Soundos El Ahmadi zijn vanaf donderdag 6 januari om 20.30 uur op het scherm te zien bij de AVRO op Nederland 1.

Tien weken lang voeren de kandidaten opdrachten uit om gezamenlijk de pot te spekken. De zoektocht naar de Mol in hun midden wordt ook in El Salvador een lastige klus. Samenwerken en vertrouwen zijn sleutelwoorden die bij deze bekende Nederlanders niet altijd samengaan. Wie van hen de Mol is, gaat ook dit seizoen de kandidaten én de kijker continu bezighouden.

De eerste opdracht in aflevering een zorgt al voor de nodige opschudding. De missie lijkt vrij makkelijk, maar niets is minder waar… Voor de oplettende Molkandidaat zit er al een grote aanwijzing in. De tweede opdracht brengt letterlijk vuurwerk teweeg en tenslotte is er in de derde opdracht meer dan één vrijstelling te verdelen.

Wie is de Mol? kan overal en op elk tijdstip worden gevolgd. Het forum, de test en alle achtergrondinformatie zijn te vinden op de populaire website wieisdemol.avro.nl. En ook de abonnees van de MolMail ontvangen wekelijks als eerste exclusieve backstagebeelden en de laatste nieuwtjes rondom Wie is de Mol? Via Twitter – www.twitter.com/ikbendemol komen de fans in direct contact met de Mol. En de Mol plaatst met grote regelmaat berichtjes waarin verborgen hints zitten.

Wie is de Mol? is een productie van IDTV. In kijkcijfers gemeten was het programma het afgelopen seizoen het meest succesvol. Wie Is de Mol? werd dit jaar wederom genomineerd voor een Televizier-ring.

Bron: AVRO

Eerste beelden

De AVRO heeft de eerste beelden vrijgegeven:

~ door pietboon op 18/11/2010.

Eén reactie to “Vanaf 6 januari “Wie is de Mol?” 2011 vanuit El Salvador”

  1. El salvador heeft een lange traditie in mollen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: