Vanaf 5 december de nieuwe ‘Crime Night’ bij RTL5

Marsha Thomason, Matt Bomer, en Tim DeKay in een scene uit de White Collar pilot (USA Network Photo: David Giesbrecht)

Dat misdadigers ook erg charmant kunnen zijn, bewijst Matt Bomer in ‘White Collar’, vanaf zondag 5 december te zien bij RTL 5. In de nieuwe Amerikaanse misdaadserie zet hij witteboordencrimineel Neal Caffrey neer als een beminnelijke gevangene die zijn straf buiten de tralies mag uitzitten. In ruil daarvoor helpt hij FBI-agent Peter Burke (Tim DeKay) met het opsporen van gezochte criminelen. Een taak die hem vrij gemakkelijk af gaat, aangezien Neal meer van oplichterij weet dan welke federale agent dan ook. Daarnaast ziet Neal zijn relatieve vrijheid als een kans om zijn ex-vriendin Kate te vinden. Tiffani Thiessen is te zien als Peter’s vrouw Elizabeth, terwijl Willie Garson Neal’s goede vriend en tevens oplichter Mozzie speelt. In de Verenigde Staten is de populaire serie inmiddels toe aan het derde seizoen.

‘White Collar’ is onderdeel van de nieuwe crime night bij RTL 5. Elke zondagavond staat in het teken van misdaden en het oplossen daarvan. De wekelijkse crime night start met ‘In Plain Sight’. Deze nieuwe Amerikaanse misdaadserie draait om U.S. Marshal Mary Shannon (Mary McCormack). Zij houdt zich dagelijks bezig met de bescherming van kroongetuigen en bestiert intussen een hectisch huishouden.

‘CSI: Miami’ en ‘Lie To Me’ maken de misdadig goede zondagavond van RTL 5 compleet. ‘CSI: Miami’ hervat seizoen acht. De voorlopig laatste aflevering hiervan was half mei te zien. Met de episode ‘Show Stopper’ wordt de draad weer opgepakt. Een zangeres vat tijdens een optreden plotseling vlam en Horatio en zijn team zoeken uit wat er precies is gebeurd. ‘Lie To Me’ is eveneens terug na een stop van enkele maanden. Seizoen twee gaat verder met de aflevering ‘Fold Equilty’, waarin de levende leugendetector Cal Lightman samen met zijn collega’s een vermiste finalist van de World Series of Poker moet opsporen.

Vvanaf zondag 5 december wekelijks op RTL5:

‘In Plain Sight’ tussen 19.30 en 20.25 uur.

‘Lie To Me’ tussen 20.25 en 21.25 uur.

‘CSI: Miami’ tussen 21.25 en 22.25 uur.

‘White Collar’ tussen 22.25 en 23.20 uur.

Bron: RTL

~ door pietboon op 23/11/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: