Bekroonde dramaserie ‘The Tudors’ vanaf begin te zien bij RTL 8

RTL 8 biedt kijkers een unieke kans om alle seizoenen van de bekroonde historische dramaserie ‘The Tudors’ achter elkaar te zien. Vanaf zondag 5 december start de vrouwenzender met de allereerste aflevering van deze hitserie, waarin het turbulente leven van de Engelse koning Henry VIII centraal staat.

Uitzending: RTL 8, vanaf zondag 5 december tussen 20.00 en 21.05 uur, tussen 21.05 en 22.10 uur en tussen 22.10 en 23.15 uur.

In het eerste seizoen van ‘The Tudors’ is de opvliegende en warmbloedige Henry getrouwd met Katherine of Aragon, maar laat hij zijn oog vallen op de sensuele Anne Boleyn. Intussen spelen zich binnen zijn hof de nodige politieke spelletjes af en is Henry vastbesloten een oorlog met Frankrijk te beginnen. In de daarop volgende seizoenen blijven Henry’s liefde voor vrouwen en de strijd om de macht zijn leven beheersen.

Momenteel is bij RTL 8 seizoen vier van ‘The Tudors’ te zien. De week na de laatste aflevering, die op zondag 28 november wordt uitgezonden, gaat de herhaling van de historische hit van start. Om meteen weer helemaal in de serie te komen, zijn elke zondagavond driedubbele afleveringen te zien.

bron: RTL

~ door pietboon op 26/11/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: