Kerstprogrammering Veronica bekend

Veronica is helemaal klaar voor de feestdagen. Tijdens de donkere dagen voor kerst schakelt de zender over naar een winterse vormgeving en wordt de kijker getrakteerd op kerstafleveringen van de comedyseries The Big Bang Theory en Two and a Half Men. Kerstavond staat in het teken van Top Gear-specials in de sneeuw en op zowel eerste als tweede kerstdag is het lachen geblazen met films als National’s Lampoon Christmas Vacation, The Muppet Christmas Carol, Scrooged en Bam Margera Presents: Where the #$&% is Santa? Met ook nog eens premièrefilms als How To Lose Friends and Alienate People en The Bucket List is er geen reden meer om iets anders dan Veronica te kijken.

Sheldon en Charlie vieren kerst bij Veronica
Kerst staat in het teken van familie, vrienden, lekker eten én natuurlijk gezellig samen lachen. Daarom zendt Veronica kerstafleveringen uit van haar twee beste comedyseries. Op de vooravond van donderdag 23 december is de hele avond te zien hoe de personages uit onder andere The Big Bang Theory, en Two and a Half Men Kerstmis vieren.

Specials van Top Gear in de sneeuw
Jeremy, Richard en James komen ook voorbij op kerstavond. Tijdens de Top Gear: Polar Special reizen de mannen af naar het hoge Noorden. Hier maken ze een reis over zee-ijs en bergachtig terrein en proberen ze de Noordpool te bereiken. In de Top Gear Winter Olympic Special testen de presentatoren op hun eigen humoristische wijze diverse auto’s op een aantal onderdelen van de Olympische Winterspelen.

Kerst- en premièrefilms

Tijdens de kerstdagen zelf staan de leukste films geprogrammeerd. Op eerste kerstdag zijn Elf en National’s Lampoon Christmas Vacation te zien, en tweede kerstdag is gereserveerd voor The Muppet Christmas Carol, Scrooged en Bam Margera Presents: Where the #$&% is Santa?

Met daarnaast de filmpremières van How To Lose Friends and Alienate People op maandag 20 december en The Bucket List een week later op 27 december, is een ding duidelijk: Kerst vier je bij Veronica!

Comedyseries:

Kerstafleveringen van The Big Bang Theory en Two and a Half Men: donderdag 23 december van 19.30 uur tot 22.15 uur.

Top Gear:

Top Gear: Polar Special: vrijdag 24 december om 20.30 uur.
Top Gear Winter Olympic Special: vrijdag 24 december om 21.35 uur.
Top Gear (seizoen 7, afl 3): vrijdag 24 december om 22.40 uur.

Kerstfilms:

Elf: zaterdag 25 december om 20.00 uur.
National’s Lampoon Christmas Vacation: zaterdag 25 december om 22.00 uur.
The Muppet Christmas Carol: zondag 26 december om 18.20 uur.
Scrooged: zondag 26 december om 20.00 uur.
Bam Margera Presents: Where the #$&% is Santa?: zondag 26 december om 22.00 uur.

Première films:

How To Lose Friends and Alienate People: maandag 20 december om 20.30 uur.
The Bucket List: maandag 27 december om 20.30 uur.

Bron SBS

~ door pietboon op 29/11/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: