Guus Meeuwis teamcaptain in nieuwe reeks ‘Ik Hou Van Holland’

Guus Meeuwis wordt de nieuwe teamcaptain van de volgende reeks ‘Ik Hou Van Holland’, die vanaf het voorjaar van 2011 wordt uitgezonden bij RTL 4. De populaire zanger van het Nederlandse lied neemt het ‘Ik Hou Van Holland’- teamcaptainschap over van Peter Heerschop, die hier wegens gebrek aan tijd mee stopt. Guus gaat met zijn team van drie steeds wisselende bekende Nederlanders de strijd aan met het team van Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Linda de Mol als vanouds vragen over ons kikkerlandje op hen afvuurt.

Guus Meeuwis:

“Ik ben natuurlijk zeer vereerd en kijk erg uit naar de opnamen! Het zal niet meevallen om Peter te vervangen maar ik zal mijn stinkende best doen om voor Jeroen een waardige tegenstander te zijn.”

In de oudejaarsspecial van ‘Ik Hou Van Holland’ op vrijdag 31 december gaat Irene Moors speciaal voor deze gelegenheid als teamcaptain de strijd aan met Jeroen van Koningsbrugge. Uiteraard staat ‘Ik Hou Van Holland – Oud & Nieuw’ geheel in het teken van vuurwerk, oliebollen, champagne én natuurlijk een terugblik op 2010.

Bron: RTL

~ door pietboon op 02/12/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: