WK Darts vanaf 16 december te zien bij SBS 6

SBS 6 zendt vanaf 16 december vanuit Londen de wedstrijden uit van het PDC World Championship Darts. Met zes deelnemers is ons land goed vertegenwoordigd met Raymond van Barneveld als grootste Nederlandse kanshebber. Aan hem en zijn dartcollega’s de taak om de torenhoge favoriet Phil Taylor te verslaan.

De wedstrijden van het PDC World Championship Darts zijn vanaf donderdag 16 december dagelijks rond 23.15 uur te zien bij SBS 6.

De deelnemers voor het wereldkampioenschap worden geselecteerd op basis van de ‘Order of Merit’, een ranglijst samengesteld aan de hand van de prestaties van de darters. Hierin prijken vijf Nederlandse namen: Raymond van Barneveld (3e), Co Stompé (17e), Vincent van der Voort (20e), Jelle Klaassen (26e) en Michael van Gerwen (31e). Ronald Scholten strijd eerst nog in de kwalificatieronde voor een plek in het hoofdtoernooi. De beste twee Nederlanders, ‘Barney’ en Stompé, zijn in vorm en wonnen vorige week nog samen het WK Darts voor landenteams. Deze prijs kaapten ze weg voor de neus van topfavoriet Phil Taylor, die er dan ook extra op gebrand is om de komende weken zijn veertiende wereldtitel binnen te halen.

Uitzendingen

Vanaf donderdag 16 december zijn de prestaties van alle darters te volgen bij SBS 6. Iedere dag na Shownieuws – Late Editie zijn de samenvattingen te zien van de gespeelde wedstrijd met uiteraard alle aandacht voor de Nederlandse darters. Sportverslaggevers Leo Oldenburger en Jacques Nieuwlaat verzorgen het commentaar tijdens de uitzendingen. De wedstrijden zijn ook live te volgen via www.sbs6.nl/sport, waar ook het complete wedstrijdschema en alle uitslagen te vinden zijn. De finale van het toernooi is op maandag 3 januari 2011.

Bron: SBS

~ door pietboon op 10/12/2010.

Eén reactie to “WK Darts vanaf 16 december te zien bij SBS 6”

  1. Vraagje…. Is Raymond van Banrneveld Nog bij zijn
    Vrouw> Na al die comotie rond hem,is hij wel genoeg in
    vorm,, Zou het geen invloed hebben op zijn spel> En hoe gaat
    het met zijn vrouw nu!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: