Hoogtepunten NFL Play-Offs vanaf 10 januari op BBC Two

De BBC televisie zendt in de nacht van 6 op 7 februari 2011 rechtstreeks de Super Bowl XLV uit vanuit het Cowboy Stadium in Arlinton (Texas) op BBC One en BBC One HD. De wedstrijd tussen de kampioenen van de NFC en de AFC van dit zeer onvoorspelbare 2010/2011 seizoen. In aanloop naar deze wedstrijd zendt de BBC vanaf de nacht van 10 op 11 januari op de maandagavond laat op BBC Two een hoogtepunten uitzending van de Play-Offs uit.

10-11 januari: Wild-Card Round (01:15 uur NL tijd)

Matt Roberts presenteert hoogtepunten van het openingsweekend van de play-offs. De als 36ste geplaatste ploegen uit zowel de AFC en NFC conferences komen dit eerste weekend in actie, waarbij de winnaars het op moeten nemen tegen de twee hoogst geplaatste teams uit beide conferences, en de verliezers zijn uitgeschakeld. In 2010 waren het de als vijfde geplaatste New York Jets die de als vierde geplaatste Cincinnati Bengals uitschakelde in de AFC, terwijl Arizona Cardinals stand hield en Green Bay met 51-45 versloeg in de NFC.

17-18 januari: Divisional Playoffs (00:20 uur NL tijd)

Matt Roberts presenteert hoogtepunten van dit weekends Divisional play-offs waarmee het NFL seizoen zich opmaakt voor een spannende climax. Niet alleen een plek in de finale van het kampioenschap van de AFC en NFC staat op het spel. Met Superbowl XLV in de nacht van 6-7 februari betekent dat de winnaars van de wedstrijden van dit weekend nog maar een wedstrijd verwijderd zijn van deze beroemde wedstrijd.

25-26 januari: Conference Championships (01:10 uur NL tijd)

The National Football League play-offs komen tot een eind, met de winnende teams van iedere Conference door naar de Super Bowl. New Orleans Saints wonnen de National Football Conference (NFC) vorig jaar voordat zij daarna hun eerste Super Bowl titel haalden ten kosten van de Indianapolis Colts, vorig jaar de American Football Conference (AFC) kampioenen. Matt Roberts presenteert de hoogtepunten, met analyses van Mike Carlson.

Lees ook:
BBC verdubbelt ook aandacht op radio voor NFL op weg naar Super Bowl XLV

De Super Bowl XLV wordt uitgezonden op BBC One en BBC One HD. Helaas wordt de HD versie van BBC One niet door een Nederlandse aanbieder doorgegeven.

Bron: BBC

~ door pietboon op 12/12/2010.

2 Reacties to “Hoogtepunten NFL Play-Offs vanaf 10 januari op BBC Two”

  1. Ik vind er zelf weinig aan maar mijn vriend vindt dit wel handig om te weten! dankje

  2. Niet te vergeten dat de playoffs, pro bowl en de super bowl live te zien zijn op ESPN America.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: