Knallende oudejaarsspecial ‘Ik Hou van Holland – Oud & Nieuw’ bij RTL 4

Hoe kan je vrolijker het jaar afsluiten dan met de gezellige oudejaarsspecial van de populaire RTL 4 show ‘Ik Hou Van Holland’ met Linda de Mol? Teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge deelt zijn enthousiasme met teamleden Jan Kooijman, Frans Bauer en Leontine Borsato. En speciaal voor deze gelegenheid neemt Irene Moors als captain plaats achter de desk met haar teamleden Epke Zonderland, Danny de Munk en Daphne Deckers.

Uitzending: vrijdag 31 december 2010, tussen 22.00 en 0.20 uur bij RTL 4.


Uiteraard staat deze Oud & Nieuw-special geheel in het teken van vuurwerk, oliebollen, champagne én natuurlijk een terugblik op 2010. Alle vragen die Linda op de teams afvuurt gaan over het afgelopen jaar. In deze extra lange aflevering is het feest helemaal compleet als diverse artiesten hun hits uit 2010 ten gehore brengen. Wie het zijn die de feestvreugde verder komen opkrikken, blijkt in het spel ‘Raad Een Lied’.

Voor enkele landgenoten eindigt het jaar wel heel bijzonder, als blijkt dat ze een fors bedrag winnen in een van de twee extra trekkingen van de Nationale Postcode Loterij. Direct na twaalf uur gaat het nieuwe jaar van start met bloopers en hoogtepunten van alle ‘Ik Hou Van Holland’-uitzendingen uit 2010.

Bron: RTL

~ door pietboon op 24/12/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: