Donderdag 13 januari aflevering 2 van “Wie is de Mol?”

Donderdag 13 januari brengt de AVRO de tweede aflevering van Wie is de Mol?.  Dit jaar streek Wie is de Mol? neer in El Salvador. Tien bekende Nederlanders stortten zich in het grote avontuur en vertrokken samen met Pieter Jan Hagens naar Centraal Amerika op jacht naar de pot én naar de Mol. Anna Drijver, Jan Kooijman, Art Rooijakkers, Karin de Groot, Hanna Bervoets, Patrick Stoof, Miryanna van Reeden, Pepijn Gunneweg, Horace Cohen en Soundos El Ahmadi zijn donderdag 13 januari om 20.30 uur weer op het scherm te zien bij de AVRO op Nederland 1.

De eerste aflevering van het elfde seizoen van het AVRO-programma Wie is de Mol? werd door ruim 1.9 miljoen mensen bekeken. Een record voor Wie is de Mol?. Op Twitter was #WIDM in Nederland het trending topic van de avond. Met name jongere kijkers stemmen steeds meer af op het programma en volgen de mol ook massaal op internet.

Vanwege de vrijstelling met ? van cabaretier en presentator Pepijn Gunneweg heeft geen van de kandidaten het programma na de eerste aflevering moeten verlaten.

Bron: AVRO

~ door pietboon op 08/01/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: