Dagelijkse preview ‘The Bold And The Beautiful’ bij RTL Lounge

Naast de succesvolle preview van ‘GTST’ zendt RTL Lounge vanaf maandag 31 januari ook dagelijks de preview van de Amerikaanse soapserie ‘The Bold & The Beautiful’ uit. Dit houdt in dat elke werkdag om 11.00 uur de nieuwste aflevering in zijn geheel al te zien is bij het digitale kanaal. ’s Avonds om 18.30 uur is deze aflevering vervolgens bij RTL 8 te zien.

‘The Bold & The Beautiful’: vanaf maandag 31 januari, elke werkdag om 11.00 uur

The Bold And The Beautiful’ werd in 1987 voor het eerst uitgezonden in de Verenigde Staten. Centraal staat de familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. In het veelbewogen leven van de Forresters draait alles om liefde, macht en fashion. Ondanks de aanzienlijke looptijd van ‘The Bold And The Beautiful’ weet de soap steeds te vernieuwen met frisse gezichten en onvoorspelbare verhaallijnen.

Daarnaast starten in februari maar liefst vier nieuwe lifestyle-programma’s bij de digitale zender, die nooit eerder op de Nederlandse televisie te zien waren. Zo staat vanaf donderdag 10 februari het woonprogramma ‘Tacky House’ gepland. ‘Tacky House’ gaat over huiseigenaren die denken een uitzonderlijk mooie huisinrichting te hebben maar in werkelijkheid best een home-makeover kunnen gebruiken. Op vrijdag 11 februari start het reisprogramma ‘Married Away’, waarin de meest bijzondere en romantische huwelijkslocaties ter wereld bezocht worden. Vervolgens is vanaf 28 februari elke maandag ‘Kimora – Life in the Fab Lane’ te zien. Hierin wordt topmodel Kimora gevolgd tijdens haar zoektocht naar de perfecte balans tussen de glamour van de modewereld aan de ene kant en de huiselijkheid van haar gezin aan de andere kant.

Vanaf donderdag 17 februari tot slot staat dagelijks de dramaserie ‘Rozengeur & WodkaLime’ gepland. De serie gaat over Catherina, Babette, Finette en Donna, allemaal dertigers die alle vier op hun eigen manier in het leven staan. De vier vriendinnen wonen in Amsterdam en worstelen met ‘dertigers-issues’ als liefde, carrière, kinderen en vriendschap. ‘Rozengeur & WodkaLime’ was eerder een groot succes bij RTL 4 en past helemaal in het plaatje van RTL Lounge.

Uitzendingen:
‘Tacky House’: vanaf 10 februari, elke donderdag om 20.00 uur.
‘Married Away’: vanaf 11 februari, elke vrijdag om 20.00 uur.
‘Rozengeur & WodkaLime’: vanaf 17 februari, elke werkdag om 18.30 uur.
‘Kimora – Life in the Fab Lane’: vanaf 28 februari, elke maandag om 20.00 uur.

RTL Lounge is te ontvangen door abonnees van UPC met een Royaal pakket (kanaal 27) Ziggo-klanten met een Film & Entertainment pakket of een Digitaal Totaal pakket (kanaal 150), bij Caiway voor abonnees met een Delight pakket of de bundel Complete (kanaal 132) en bij Delta-klanten met een Pluspakket (kanaal 367).

Bron: RTL

~ door pietboon op 29/01/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: