Nieuwe Alles-in-1-Pakketten UPC nu beschikbaar

Via UPC.nl zijn vanaf dit moment de nieuwe pakketten van UPC beschikbaar, het gaat hierbij om de nieuwe Alles-in-1 Pakketten van UPC met daarin televisie, internet en telefonie. UPC ontwikkelde vier pakketten die inspelen op het mediagebruik van haar klanten. Klanten kunnen deze pakketten desgewenst uitbreiden met drie varianten: sneller internet, meer televisie-aanbod of een combinatie daarvan.

De introductie wordt ondersteund door een crossmediale campagne waarin mensen met een bijzondere hobby centraal staan – een hobby waarvoor ze gebruik maken van internet of tv. De klanten worden thuis bezocht door Johnny de Mol die hen interviewt om meer te weten te komen over hun speciale hobby’s.

De campagne betekent een nieuwe koers voor UPC Nederland. Tot voor kort lag voor het bedrijf de nadruk in communicatie op producteigenschappen – en vooral de waarde van het aanbod. In deze nieuwe campagne, waarbij UPC voor het eerst samenwerkt met haar nieuwe bureaus UbachsWisbrun/JWT en .bone, is er bewust voor gekozen nader in te gaan op de voordelen van de verschillende producten. Zo is te zien wat je hebt of kunt met 60Mb internet of met een digitale videorecorder (dvr) en hoe handig Programma Gemist is.

Bron: UPC

~ door pietboon op 31/01/2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: